ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:49.66KB ,
资源ID:345255      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-345255-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 13 PEOPLE 2 WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 13 PEOPLE 2 WORD版含答案.docx

1、Section Lesson 2Personalities and Jobs课时训练基础夯实.根据句意及汉语或首字母提示完成句子1.Many poems by the famous p are very popular among young people.答案:poet2.Dont play with the s knife.You may get cut.答案:sharp3.The h was bad because of the storm,by which many crops were ruined.答案:harvest4.These matches are d,and they w

2、ont strike.答案:damp5.David,try to keep your bedroom clean and n.答案:neat6.Parents often have a strong influence on forming their childrens (个性).答案:personalities7.Both of the two football teams have their own (特点).答案:characteristics8.Having worked abroad for many years,the professor is filled with the

3、(渴望)to return home.答案:desire9.The school report shows that she is weak at (生物).答案:biology10.Little Jack and the sailors spent two months (在船上).答案:aboard.用所给词的适当形式填空1.Jacks (self)makes his girlfriend very annoyed.答案:selfishness2.Looking at a beautiful painting always gives one (satisfy).答案:satisfacti

4、on3.Many people would like to make friends with him because of his (kind).答案:kindness4.I think you should try to learn to be (independence).答案:independent5.If you want to be a (translate),you must have patience.答案:translator.根据句意完成下列句子1.我想买一部数码相机。我们有好几种款式供选择。Id like to buy a digital camera.We have s

5、everal models .答案:to choose from2.他已经放弃了和她结婚的想法。He has marrying her.答案:given up the idea of3.恐怕他不适合那个职位。Im afraid that he the position.答案:isnt suitable for4.比尔十岁时就完全不依赖他父母了。Bill became his parents when he was ten years old.答案:independent of5.想住在这个国家北方的人很少。Few people desire .答案:to live in the north o

6、f the country能力提升.阅读理解(导学号52040003)Like many six-year-olds,Sam Pointon loves trains and dreams of working with them when he grows up.When the position for Director of the National Railway Museum in England was offered,Sam couldnt help applying for it.And he got the job finally!It all began during a

7、family vacation,when Sams dad noticed the job opening.He joked that it would be the perfect position for little Sam when he grew up.But Sam thought he was able to do the job.After all,he had been on several train rides,owned an electric train and had mastered the technique of controlling two trains

8、at once.Little Sams handwritten letter caught the eye of the museum staff,who were so impressed by his enthusiasm that they decided to hire(雇用)him.While the job doesnt pay anything,it does have its perks(补贴).But young Sam doesnt care about it.He thinks it would be an important experience for him.The

9、refore,he has been doing his job quite seriously and has already suggested that the museum should set up a model train area to attract more children.In order to encourage Sam,his family was invited for a special VIP,behind-the-scenes tour of the museum,which covers more than 400 years of railroad hi

10、story and houses over 100 old trains.They were also given free tickets to see a stage adaptation(版本) of the popular kids book The Railway Children.Sam is so serious about his new position that the six-year-old believes he doesnt even have to go to school anymorewhich of course,is not the case.His pa

11、rents just havent had the heart to tell him yet!1.Sam learned about the job offer from .A.the museum B.the directorC.his teacherD.his father答案:D提示:细节理解题。根据第二段中的“.when Sams dad noticed the job opening.He joked that it would be the perfect position for little Sam when he grew up.”可知,山姆从父亲那里得知博物馆要招聘主管。

12、2.Sam finally got the job mainly because of .A.his abilityB.his attitudeC.his experienceD.his familys support答案:B提示:细节理解题。根据第三段内容可知,山姆的热情态度使博物馆的工作人员印象深刻,因此录取了他。3.What do we know about Sams job at the museum?A.He is kept busy.B.He gets good pay.C.He does a good job.D.He is the only child working ther

13、e.答案:C提示:细节理解题。根据第四段中的“.he has been doing his job quite seriously and has already suggested that the museum should set up a model train area to attract more children.”和第六段中的“Sam is so serious about his new position.”可知,山姆对待工作很认真,工作做得不错。4.Which of the following words can best describe Sam?A.Careful a

14、nd confident.B.Quiet and creative.C.Brave and friendly.D.Kind and clever.答案:A提示:推理判断题。山姆小小年纪就敢应聘博物馆的工作说明他对自己很有信心;他在博物馆工作时一丝不苟说明他很认真。.完形填空(导学号52040005)Mr Plummer had to go to London on business.He bought a second-class ticket and reached the station 1 rush hour.When he saw the train was already 2,he

15、was afraid he would have to stand.Then he noticed there were several 3 seats in the first-class compartments and he decided to travel in 4.He could pay the 5 money when the ticket collector came.Mr Plummer got into a 6 compartment and took a seat.There were four other men in the compartment.They all

16、 7 dark suits and had the appearance of ordinary,8 businessmen.However,just before the train started,9 kind of person jumped in and sat down.It was a long-haired young man,indecently(不适当地)dressed,who had 10 never worked in an office.Two of the other men looked up in 11 from their newspapers,then sta

17、rted to 12 again,but their faces showed13 what they were thinking about.Mr Plummer14 that he wasnt the only passenger 15 the first-class ticket.There came the ticket collector.Mr Plummer had the 16 money in his hand,and he 17 it out with the ticket.The ticket collector then 18 to the others and each

18、 of the businessmen 19 something extra(外加的).But the young man 20.His was the only first-class ticket in the compartment.1.A.inB.atC.forD.by答案:B提示:“在交通高峰期”,at rush hour是固定用法。2.A.crowdedB.preparedC.closedD.started答案:A提示:从下句话“他担心自己要站着”可知此处应为crowded,即他看到火车已经很拥挤了。3.A.emptyB.expensiveC.comfortableD.soft答案

19、:A提示:他看见头等车厢有几个空座,用empty 修饰seats。4.A.timeB.safetyC.comfortD.return答案:C提示:in comfort为固定搭配,介词in表示处于某种状态。comfort“舒适”。5.A.moreB.extraC.comeD.little答案:B提示:他要支付头等车厢和二等车厢的差价,extra “额外的”。6.A.second-classB.certainC.first-classD.cheap答案:C提示:普卢默先生去了一节头等车厢,a first-class compartment。7.A.dressedB.dressed inC.put

20、onD.wore答案:D提示:他们都穿着黑色的套装。若用dress,介词用in,结构为be dressed in。8.A.poorB.successfulC.nervousD.worried答案:B提示:从穿着来看,他们都是“成功的”商人。9.A.someB.the sameC.a differentD.the other答案:C提示:在开车前,一个和他们完全不同类型的人进了头等车厢,用different修饰kind。10.A.certainlyB.almostC.exactlyD.neatly答案:A提示:从这人的外表看,他一定从未在办公室里工作过。certainly“确定地”。11.A.f

21、earB.sorrowC.silenceD.anger答案:C提示:由下文的“.but their faces showed.”可知此处应为“沉默地”。12.A.readB.talkC.sitD.look答案:A提示:商人们接着读他们的报纸,started to read again。13.A.angrilyB.happilyC.nervouslyD.clearly答案:D提示:商人们的表情清楚地表明他们的想法,故用副词clearly“清楚地,明显地”。14.A.agreedB.decidedC.hopedD.wished答案:B提示:普卢默先生从年轻人的着装判断他没有头等车厢的车票。deci

22、de“判断,判定”。15.A.withB.havingC.withoutD.holding答案:C提示:用表否定意义的without表示没有头等车厢的票。16.A.littleB.usefulC.necessaryD.social答案:C提示:普卢默先生手里拿着额外所需要的钱(necessary money)。17.A.heldB.broughtC.pickedD.took答案:A提示:检票的时候,普卢默先生把票和钱一齐递给检票员。hold out“伸出手递出”。18.A.gotB.referredC.pointedD.turned答案:D提示:检票员然后转身走向其他人。turn to “转向

23、”。19.A.tookB.paidC.hadD.got答案:B提示:每个商人都支付了额外的钱。pay “付钱”。20.A.satB.stood upC.sat stillD.stood still答案:C提示:年轻人有头等车厢的车票,所以他仍坐着不动。still“静止,不动”。.短文改错(导学号52040006)Dear Wang Ping,Im very glad to have received a letter you sent me two weeks before.Ive been thinking about the question you ask me.In my opinio

24、n,you should come back after finish your studies abroad.For one reason,that you are studying is bad needed nowadays in China.It will be quite easy for you to find a good job.In fact,I know that a few big company in our city are hoping to hire people like you.For other reason,I think it will be much

25、more convenient for you to look after your parents as we are getting old.Therefore,I think its a good idea for you to return back.So what are you waiting for?Best wishes.Yours,Li Hua答案:第一句:athe;beforeago第二句:askasked第三句:finishfinishing第四句:thatwhat;badbadly第六句:companycompanies第七句:otheranother;wethey第八句:去掉back

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1