1、综合过关检测(A)(时间:100分钟分值:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(导学号52000083)On December 6,2011,Karma Bridges,a 10-year-old girl,built KarmasW,a colourful and fun website including songs,games,and storiesall produced by Karma,her dad,and their team.The purpose
2、of the site isnt just to provide kids with a fun place to kill time.Instead,Karma and her team want to teach kids about topics such as math,science,and geography while also encouraging good manners(礼貌),honesty,and kindness.We sent Jill to interview Karma to find out more about the site!J:What made y
3、ou create KarmasW?K:I created it because I want kids to have fun while they are learning.I hope that there will be no more “smartest kids in class” because every kid will be the smartest kid in class!J:Your site is filled with songs about math,good manners,outer space,and more.Do you think songs mak
4、e learning easier?K:Yes,but not only easiermore fun,as well.J:Why is “keeping it green” important to you?K:Because if we dont keep the Earth clean,then our time here is limited(有限的).J:What praise have you received about the website?K:Justin Bieber(a famous singer)said Im changing the world with my w
5、ebsite.J:When you grow up,do you want to work in entertainment(娱乐) industry or do you want to be an educator?K:I think I can do both!Like my websiteits both entertaining and educational.J:What advice would you give to other kids who want to realize their dreams?K:Work hard and play hard!Thats one of
6、 my songs,by the way.1.What do we know about KarmasW?A.It offers Justin Biebers songs.B.It was mainly set up for children.C.It was created by Karma herself.D.It was built about five years ago.答案:B提示:细节理解题。根据第一段的“The purpose of the site isnt just to provide kids.want to teach kids about.”可以看出,KarmasW
7、主要是为儿童创建的。2.What does Karma hope users can get from KarmasW?A.A future job.B.True friendship.C.Knowledge and pleasure.D.A chance to interview Jill.答案:C提示:推理判断题。根据第一段的“The purpose of the site isnt just to provide kids with a fun place to kill time.to teach kids about topics such as math,science,and g
8、eography while also encouraging good manners,honesty,and kindness.”可知。下文的“Like my websiteits both entertaining and educational.”也是提示。3.According to the interview,Karma thinks its important to .A.realize ones dreamB.protect the environmentC.be the smartest kid in classD.learn math and science well答案:
9、B提示:细节理解题。根据J:Why is “keeping it green”important to you?K:Because if we dont keep the Earth clean,then our time here is limited.可知,Karma 认为保护环境很重要。4.How does Justin Bieber probably feel about KarmasW?A.Its easy.B.Its terrible.C.Its strange.D.Its useful.答案:D提示:推理判断题。根据Justin Bieber对KarmasW的盛赞“changin
10、g the world”可知,他认为KarmasW是很有用的。B(导学号52000084)The meaning of the word “volunteer” may be a little different in different countries,but it usually means “one who offers his or her services”.There are many different ways in which people can volunteer,such as taking care of sick people,working in homes
11、for homeless children,and picking up garbage(垃圾) from beaches and parks. Volunteers may work within their own countries or in other countries.They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers dont expect any kind of pay.The root of volunteering
12、is the idea that one person may have the ability to offer services that can help other people.Tracy,a good friend of mine,however,recently came back from India with a new idea of being a volunteer.She worked for two and a half weeks in one of Mother Teresas homes in Calcutta.The following is her sto
13、ry.“I first heard about Mother Teresa in my high school.We watched a video(录像) about her work in India and all over the world.I was so moved by her spirit to help others and her endless love for every human being that after I graduated from high school,I also wanted to try her kind of work.So with t
14、wo friends I flew to Calcutta for a few weeks.”“I was asked to work in a home for sick people.I helped wash clothes and sheets,and pass out lunch.I also fed the people who were too weak to feed themselves and tried to cheer them up.I felt it was better to share with them than to think that I have he
15、lped them.To be honest,I dont think I was helping very much.It was then that I realized that I had not really come to help,but to learn about and experience another culture that helped improve my own understanding of life and the world.”5.According to the text,a volunteer refers to a person who .A.i
16、s willing to help those in need without payB.can afford to travel to different placesC.has a strong wish to be successfulD.has made a big fortune in life答案:A提示:从第一段中的“They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers dont expect any kind of pay.
17、”可知,volunteer是帮助他人而不图报酬的人。6.Tracy started her work as a volunteer .A.after she met Mother TeresaB.after she finished high schoolC.when she was touring CalcuttaD.when she was working in a hospital答案:B提示:从第三段中的“I was so moved.that after I graduated from high school,I also wanted to try her kind of wor
18、k.So with two friends I flew to Calcutta for a few weeks.”可知,翠西是在中学毕业后去从事志愿者工作的。7.Why did Tracy choose to be a volunteer?A.She liked to work with Mother Teresa.B.She had already had some experience.C.She was asked by Mother Teresa to do so.D.She wanted to follow Mother Teresas example.答案:D提示:翠西选择从事志
19、愿者工作是因为在看了关于德兰修女的录像后被她的精神感动了,由此可以推断,她想要以德兰修女为榜样。8.How many examples does the writer offer about the ways people volunteer in according to Paragraph 1? A.1.B.2.C.3.D.4.答案:C提示:第一段第二句列举了三例志愿者提供的服务。C(导学号52000085)During the 1950s,cellphone technology was used throughout the train system in Europe.Before
20、what is known as todays cellphone,car phones were a big success.Their size,weight and price made them a limited product for the wealthy.Today more than 4.6 billion cellphones are owned worldwide,and the number is growing.However,as cellphone use increases,complaints arise about cellphone conversatio
21、ns in public.Though convenient,loud conversations and cellphone rings are a disturbance to many people.Then,new technology was designed to allow individuals to conduct silent phone calls.It measures tiny electrical signals produced by muscle movement during speech and records the pulses.The speaker
22、is not required to utter(说出) any sound.Shultz,a German professor,said he thought of the idea while sitting next to a person chatting on a cellphone on the train.His idea was to create a programme that would allow cellphones to read lips and produce a conversation on the other end of the line.The pro
23、totype(原型) on display uses nine electrodes(电极) that are placed on the users face and capture the movement.The electrical pulses are passed to the device,which then increases the signal to a bluetooth.There,the software translates the signal to text and then it can be spoken by a synthesizer(合成器).In
24、the future,Shultz hopes the transmission will happen immediately.“We know this is not appealing for mass market use at the moment,”Shultz told BBC in an interview.The programme as it stands is too delayed to be of use to cellphone users but poses the possibility of a future cellphone technology.It m
25、ight also be the basis for an instant translation tool in the future.The device may also provide a means for those who have lost their voice to an illness or accident to speak over phone lines.9.The new cellphone technology is different from that of the past in that .A.users neednt speak loudlyB.it
26、translates electrical signals to textC.users speak by bluetooth or on a laptopD.the speech is produced on the other phone答案:B提示:细节理解题。根据文章第六段“The electrical pulses are passed to the device,which then increases the signal to a bluetooth.There,the software translates the signal to text and then it can
27、 be spoken by a synthesizer(合成器).”可知,新技术需要把电脉冲信号翻译成文本,实现无声通话。10.What do we know about the new technology from the passage?A.People can make silent phone calls.B.It is attractive for mass market use.C.It is widely used in the United States.D.Shultz would like to develop a market for it.答案:A提示:细节理解题。通
28、过文章第四段“Then,new technology was designed to allow individuals to conduct silent phone calls.”可知,新技术有望使人们进行无声对话。11.What kind of people will probably benefit most from the new technology?A.Women with little schooling.B.People who have lost the ability to speak.C.Professors working on experiments.D.Chil
29、dren too nervous to say anything.答案:B提示:细节理解题。根据文章最后一段的“The device may also provide a means for those who have lost their voice to an illness or accident to speak over phone lines.”可知选B项。12.Whats the purpose of the passage?A.To tell about the history of cellphones.B.To introduce a new kind of cellph
30、one technology.C.To advise people to talk on the phone in a low voice.D.To persuade people to develop new technology.答案:B提示:主旨大意题。通读全文可知,本文主要向读者介绍了一种能用手机进行无声通话的新技术。故正确答案为B项。D(导学号52000086)“No Other Story” by Dr.Cuthbert Soup.$16.99.Ages 8-12.This is the third book in a series(丛书) that tells the story
31、 of the Cheeseman family,which is Dad Ethan Cheeseman and his three“smart,polite and attractive children”.(The reason why there is no mother is central to the story,which is about time travel,dinosaurs and delicious ice cream.)Even if you havent read the earlier books in the series,youll find this s
32、tory exciting and mostly laugh-out-loud funny.“The Santa Trap” by Jonathan Emmett.$15.95.Age 5 and older.Were really hoping that none of you reading this is as bad a kid as Bradley Bartleby.Because even Santa(圣诞老人) finds it hard to put Bradley on a “nice” list.In fact,Santa wont give Bradley anythin
33、g but socks,and bad,bad Bradley is bored.So he sets out to trap Santa and steals all the toys that Santa is carrying for good girls and boys.This funny story will have you talking about the importance of “being good.”“Lets Make Some Great Fingerprint Art” by Marion Deuchars.$14.95.Age 5 and older.Al
34、l you need to enjoy this book is your finger,an ink pad(印台) and your imagination.Do you know that two thumbprints(拇指的指纹) can create a heart or that those same two prints can create pigs,cats or bees?The book is filled with clever ideas,but we think the best part is that it will help you come up with
35、 more of your own.“Twelve Kinds of Ice” by Ellen Bryan Obed.$16.99.Age 8 and older.This is a short(just 64 pages)and beautifully pictured book that tells the story of one winters worth of ice.It starts with the thin ice that forms on a bottle of water and continues with the ice that is perfect for a
36、 skating party.Even when winter draws to a close and the ice has turned into water,you know that some ice always remains:the ice of your memories.This book will have you hoping for a pair of skates under the tree and cold days this winter.13.Bradley Bartleby .A.helps Santa hand out giftsB.gets nothi
37、ng from SantaC.makes Santa angryD.steals Santas toys答案:D提示:细节理解题。根据第二本书中介绍的“.he sets out to trap Santa and steals all the toys that Santa is carrying for good girls and boys.”可知。14.The book “Twelve Kinds of Ice” .A.is a thick bookB.has beautiful picturesC.is the cheapest of the fourD.is about the ic
38、e on a skating area答案:B提示:细节理解题。根据最后一本书中介绍的“This is a .beautifully pictured book.”可知。15.Which of the following books is about a familys story?A.“No Other Story”.B.“Twelve Kinds of Ice”.C.“The Santa Trap”.D.“Lets Make Some Great Fingerprint Art”.答案:A提示:细节理解题。根据第一本书中介绍的“.tells the story of the Cheesem
39、an family.”可知。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(导学号52000087)You think you know your dog.16 She probably recognizes you when she sees you.But can a dog tell by simply looking at you whether you have a happy or an angry expression on your face?Researchers in Austria have t
40、aught pet dogs to know the difference.17 When dog owners shout or speak in a strong,sharp voice,dogs often act guiltily and quietly move away from the area.Recently,researchers found that dogs can look at our faces,and tell the difference between a smile and a frown.The animals were able to recogniz
41、e a look of approval from one of disapproval.Researchers at the University of Veterinary Medicine performed a series of experiments.18 They showed the dogs two pictures of either the upper or lower half of a persons face.On one picture,the person looked happy.The other appeared angry.The dogs were t
42、hen shown images of the eyes or mouths of people they had never seen before.19Once the dogs learned to recognize which image was happy or angry,they could easily identify the same expressions in pictures of any face.Future studies will try to show whether dogs can learn the meaning of facial express
43、ions.20The researchers findings were published in the journal Current Biology.They provided the first solid evidence that humans are not the only species that can read the body language of another species.A.Dogs are very aware of sound.B.Dogs have feelings just as you do.C.But how well does your dog
44、 know you?D.They were also shown the left half of the faces used in training.E.Some dogs are very unhappy when they are left alone for a long time.F.They taught dogs to recognize facial expressions.G.For example,a frown shows that someone is angry.答案:1620 CAFDG第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1
45、.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。(导学号52000088)Life can seem very unfair,even in the land of opportunity.You have a dream but find yourself 21 without any hope.You are depressed(沮丧的),and in your depression you cannot get the 22 to pull yourself up.You become unwilling to believ
46、e that there 23 is a “cure(措施)” for your failure.Bernie Kopell was a 24 as a vacuum cleaner(真空吸尘器) salesman.He had come to California to be a(n) 25,but for even the few parts he was able to 26,he received no pay.He 27 that was what he deserved.Then,one day as Bernie was cleaning in the backroom of t
47、he vacuum cleaner store,the owner put on a record.“What a(n) 28 job,”Bernie thought.But he heard the sentences 29 as he was trying to ignore the 30,“Your mind is like the 31.Whatever you plant in it 32.If you plant potatoes you get potatoes.If you plant roses you get roses.”Bernie began to 33.Soon h
48、e was paying attention to the record,34 it wasnt long before he began reading and attending lectures(演讲).Bernie began to 35 that he was given talent,and he became 36 to be who he was and considered himself worthy of success.Acting parts and paying roles began to 37 his way.He got his first public te
49、levision show in 1961 on The Brighter Day.He 38 on Get Smart,That Girl,and on other television comedy programs.His big 39 came when he was 40 the role of Dr.Adam Bricker on The Love Boat.The popular show aired(播放) from 1977 until 1986 and made Bernie Kopell a well-known star.21.A.shyB.sadC.angryD.bo
50、red答案:B提示:由下文的You are depressed可知。22.A.energyB.adviceC.rightD.time答案:A提示:意志消沉的你没有精力使自己振作起来。23.A.justB.almostC.reallyD.hardly答案:C提示:由上文的without any hope和depression可知,你不愿意相信世上真的有办法可以摆脱失败。24.A.successB.failureC.heroD.fool答案:B提示:此处承接上文的a “cure”for your failure讲述Bernie Kopell的故事说明他一开始失败了。25.A.writerB.tea
51、cherC.cleanerD.actor答案:D提示:由下文的for even the few parts以及后来Bernie Kopell开始演戏并大获成功可知,他一开始的梦想是当演员。26.A.getB.learnC.planD.enjoy答案:A提示:Bernie想当演员,起初,他只能出演为数不多的几个角色,而且没有报酬。他认为他命该如此。27.A.agreedB.hopedC.thoughtD.remembered答案:C提示:参见上一题。28.A.tiringB.badC.excitingD.common答案:B提示:想当演员的Bernie Kopell却要去销售吸尘器,他自己觉得这
52、不是个好工作。29.A.frequentlyB.in turnC.carefullyD.by chance答案:D提示:由下文的Soon he was paying attention to the record 可知,一开始Bernie Kopell只是偶然听到了唱片中传来的声音。30.A.jobB.ownerC.recordD.cleaner答案:C提示:由上文商店的老板放了一张唱片,Bernie Kopell却在那里感慨工作不如意可知,他一开始没有理睬唱片。31.A.sunB.airC.waterD.earth答案:D提示:由下文的“种瓜得瓜,种豆得豆”可知,思想就如同土壤,你种什么就长
53、出来什么。32.A.beginsB.growsC.helpsD.happens答案:B提示:参见上一题。33.A.listenB.readC.speakD.write答案:A提示:由上文唱片里所唱的内容可知,Bernie Kopell开始认真听了起来。34.A.andB.butC.orD.since答案:A提示:“留意唱片的内容”和“不久就开始阅读和参加演讲”之间为顺承关系。35.A.expectB.believeC.noticeD.guess答案:B提示:由上文的he began reading and attending lectures可知,Bernie Kopell开始相信自己有天赋。
54、36.A.powerfulB.pleasantC.popularD.proud答案:D提示:由下文的considered himself worthy of success可知,Bernie为自己感到自豪。37.A.feelB.knowC.comeD.make答案:C提示:有报酬的表演角色开始落到Bernie头上。come ones way“降临到某人头上”。38.A.stoodB.appearedC.remainedD.rested答案:B提示:由下文的on other television comedy programs可知,Bernie开始出现在其他电视节目中。39.A.increase
55、B.differenceC.breakD.game答案:C提示:由下文的The popular show aired from 1977 until 1986 and made Bernie Kopell a well-known star可知,Bernie饰演Dr.Adam Bricker这个角色,并且大获成功。big break意为“难得的机会”。40.A.offeredB.shownC.taughtD.returned答案:A提示:参见上一题。第卷第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括
56、号内单词的正确形式。(导学号52000089)A long time ago,there was a huge apple tree.A little boy came and 41.(lie) under it every day.He would climb to the top of the tree,eat the apples,and take a nap in the shade.He loved the tree and the tree loved to play 42. him.In the 43. (follow) years,the boy came and cut th
57、e branches to build a house,used the trunk on 44. he used to climb to make a boat and then never showed up for a long time.Finally,the boy returned.“Sorry,my boy,45. I dont have anything for you anymore.No more 46. (apple) for you.”the tree said.“I dont have teeth 47. (bite),”the boy replied.“No mor
58、e trunks for you to climb on.”“I am too old for that now,”the boy said.“I really cant give you anything.the only thing 48. (leave) is my dying roots,”the tree said with tears.“I dont need much now,just a place to rest.Im 49. (tire) after all these years,”the boy replied.“Good! Old tree roots are 50.
59、 best place to lean on and rest.Come,come,sit down with me and rest.”The boy sat down and the tree was glad,smiling with tears.答案:41.lay42.with43.following44.which45.but46.apples47.to bite48.left49.tired50.the第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中
60、最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。(导学号52000090)Its pleasure for me to have a chance to make a short speech today.I have found that some of my classmates study deeply into the night.Whats more,th
61、ey did not spare any time to exercise during the day.But they are less energetic than the others in class and cant always stay focusing on their lessons.Worse than that,some of them seldom have breakfast,with which is also a bad habit and will certainly do harm for their health.Obvious,its important
62、 for us to have enough sleep and a proper diet.We must learn to make wise use of our time,and only in this way can we keep fit and study well.I hope my advices can help you.Thanks for listen.答案:Its a pleasure for me to have a chance to make a short speech today.I have found that some of my classmate
63、s study deeplydeep into the night.Whats more,they diddo not spare any time to exercise during the day.ButSo they are less energetic than the others in class and cant always stay focusingfocused on their lessons.Worse than that,some of them seldom have breakfast, which is also a bad habit and will ce
64、rtainly do harm forto their health.ObviousObviously ,its important for us to have enough sleep and a proper diet.We must learn to make wise use of our time,and only in this way can we keep fit and study well.I hope my advicesadvice/suggestionscan help you.Thanks for listenlistening.第二节书面表达(满分25分)(导学
65、号52000091)寒假即将来临,你班同学讨论了假期的计划,提出了不同的看法。请根据提示写一篇有关讨论寒假计划的英语短文,并谈谈你的看法。注意:词数120左右。优点缺点待在家中花费少;方便舒适不能亲身了解外界外出旅游增长见识;开阔眼界花费多;旅途不便;担心安全参考范文The winter holiday is coming.Our class have had a discussion about what to do during the holiday.Some are in favor of staying at home.They think its both convenient a
66、nd comfortable.Whats more,they can save money for other purposes.But they will lose chance of getting to know the outside world.However,others prefer to get out for travelling,because it can increase their knowledge.Besides,travelling can broaden their horizons.But they will spend more money and meet some difficulties while travelling.Above all,no one can be sure of their safety.In my opinion,it would be much better to stay at home.I can do what I like,such as reading books,watching TV and helping my parents with the housework.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有