ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:231KB ,
资源ID:344739      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-344739-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(湖北省武汉中学2013届高三10月月考英语试题.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

湖北省武汉中学2013届高三10月月考英语试题.doc

1、湖北武汉中学2013届高三10月月考英 语 试 题考生注意:说明:本试卷共10页。全卷满分150分;答题时间120分钟。答卷前,考生务必将自己的姓名、班级、学校、考号填写在答题纸密封线内相应位置。选择题每小题选出答案后,请将答案填涂在答题卡中相应位置,非选择题答案写在答题纸指定位置,不能答在试题卷上。考试结束后,将本试卷和答题卡一并上交。第一部分:听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节 (共5小题;每小题15分,满分75分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并

2、标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Where does the conversation take place?AIn a hotel BIn a restaurant CIn a theatre2What did the man do this morning?AWalked the dogBDid the laundry CWatered the plants3How long does the woman plan to study in England?AOver 3 monthsBAbout 1 month CO

3、ver 4 months4What is the woman studying this year?AYoga BCooking CDancing5What has happened to the man?AHe had a car accidentBHe was struck by somethingCHe stepped on some chewing gum第二节 (共15小题;每题15分,满分225分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每

4、小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至第7题。6What is the man doing?ABooking a room in the hotelBChecking in the hotelCAsking for help with his luggage7How does the man want to pay?AIn cash BBy travelers check CBy credit card听第7段材料,回答第8至第9题。8What is probably the man?AA salesman BA postal worker CA bank

5、clerk9How much will the woman pay?A$1660 B$1250 C$1620.听第8段材料,回答第10至第12题。10What does the woman have to do?AFill out a form BRegister a courseCFinish her homework11Where did the woman spend her childhood?ATexas BJapan CCalifornia12Why does the man ask the woman those questions?ATo determine her natio

6、nalityBTo locate her motherCTo find out her native language听第9段材料,回答第13至第16题。13Where does the conversation probably take place?AIn a restaurantBIn a school canteen CIn a food store14How many children are in the womans family?A10 B11 C1215What does the womans father do?AA cab driver BA shop owner CA

7、pilot16What can we know from the conversation?AThe woman is the eldest child of the familyBThe woman gets along well with her siblingsCThe man and the woman are classmates听第10段材料,回答第17至第20题。17When was Chuck Berry born?AIn 1916 BIn 1926 CIn 193618What is Chuck Berrys father?AA musician BA school prin

8、cipal CA carpenter19How old is Chuck Berry when he left school?A15 B17 C1820What can we know about Chuck Berry?AHis family has a great effect on his careerBHe hasnt retired until he is eighty-fiveCHe was put into prison once第二部分:英语知识运用(共两节, 满分45分)第一节:单项填空(共15小题,每小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳

9、选项,并在答题卡上将该项涂黑。21Male nurses are difficult to hire as many men reject this _ out of the long-existing discriminationAidentity Bresponsibility Cconcept Dpersonality22Desperate for a quiet weekend, the housewife began to find the kids noisy presence a source of growing _Aexcitement Bpanic Cconcern Dan

10、noyance23Adequate money was raised for the project after her speech fired up the crowd_ itAin charge of Bin terms of Cin honor of Din favor of24Cloning human beings is a _ topic with some considering it a scientific development while others strongly against itAconventional Bcontroversial Ccontradict

11、ory Dconcrete25Train tickets are allowed to be booked online or by phone for the first time, an effort to make purchasing train tickets more _Asystematic Beffective Caccessible Dpractical26The novel has been adapted for movie more than once since its exciting story _Hollywood producers as much as it

12、 does to readersAappeals to Bturns to Cbelongs to Dsees to27All drugs for humans must _ trials to prove their safety and effectiveness before being placed on the marketApull through Bgo through Cgo over Dpull over28Even well-known companies can see their brand reputations collapse in ruins if they_

13、consumer trustAoverlook Bbetray Cmistake Dinterrupt29The athlete needs more time to _ as the long rest affected his systematic trainingthrough the whole seasonAtransform BaccelerateCrecover Dstrengthen30Thirty lives have been lost due to the outbreak of a terrible disease caused by mosquitoes; _, st

14、rict mosquito controls nationwide are called forAentirely BbrieflyCconsequently Doccasionally第二节 完型填空(共20小题;每小题15分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上涂黑。As a teaching student, I was sent on my first practice at a high schoolDuring my practice, I 31 realized high school hadnt changed s

15、ince I was there and still an awful place of Cliques(派系)Jess, a Year 8 student, always respected her classmates, 32 the lack of respect she usually received in returnKids constantly 33 her behind her backAs a teacher, your instinct(本能) is to 34 students like Jess, but you soon realize that theres on

16、ly so much you can actually doTyson was at the 35 end of the scale(等级)A handsome Year 12 student, and always surrounded by mates, it was clear that he was a confident and 36 young manWhen Jess asked to perform a solo act (独唱)in the school talent show, I 37 to allow her to take the stage, fearing tha

17、t she might face teasingHowever, I knew that it would be 38 to say no on these grounds, 39 her name made it onto the list of 40 The day of the show, the whole school 41 in the auditorium(礼堂)Shortly after the acts began, it was Jesss 42 Smiling, she stepped onto stageThe music started and, to my horr

18、or, she 43 the first line of the songShe became 44 , sang in the wrong key and forgot her lyrics (歌词)As she struggled 45 the song, kids whispered and laughedJess looked 46 and was about to give up when the sound of somebody clapping along to the 47 of the song began to rise above the crowdIt was Tys

19、onHe was clapping proudly and urged his friends to 48 and, surprisingly, they didSlowly, from Tysons group to the rest of Year 12, finally throughout the auditorium, the claps 49 The smile on Jesss face that day is one that Ill never forgetTyson changed my life by restoring my 50 in the goodness of

20、youth31Aexcitedly Bdisappointedly Cgratefully Dcuriously32Ain spite of Bowing to CApart from DIn addition to33Alaughed at Bcame across Cspied on Dtalked about34Adislike Bpraise Cforgive Dprotect35Asame Bright Copposite Dgeneral36Apopular Brough Cdesperate Daggressive37Aagreed Bdecided Chesitated Dde

21、manded38Adangerous Bimpolite Cuseless Dunfair39Abut Bso Cunless Dif40Ateachers Bclassmates Cperformers Dpartners41Awatched Bcollected Cmarched Dcelebrated42Aturn Brole Cstep Dchoice43Apassed Bsang Cremembered Dmissed44Aconfused Bcalm Cambitious Dunsatisfied45A, up Bon Cwith Dthrough46Ahopeless Bguil

22、ty Cbored Dunprepared47Asound Bmeaning Cbeat Dring48Ajoin in Bleave out Csettle down Dturn up49Astopped Bspread Cappeared Dsurvived50Atouch Bpower Cfaith Dstrength第三部分:阅读理解(共20小题,每题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。A51Which of the following ingredients are used in all the recip

23、es?Aheavy cream Bsugar syrup Ccorn flour Dstrawberries52Chefs neednt freeze the ingredients when preparing _ . Honey Sweet Cake Rosy Cake Triangle Sweet Flaming MapleABCD53Which of the following is true?ATriangle Sweet takes the longest time to prepareBStrawberries used in the recipes aren t all fre

24、shCMost strawberries are used when making a Rosy CakeDHoney Sweet Cake is the best choice for busy mothers.54In how many recipes should chefs thicken the mixture by heating?AOnly one BTwo CThreeDFourBThe sixth book in the Diary of a Wimpy Kid series by Jeff Kinney will be released November 15th, jus

25、t in time for the Christmas shopping seasonThe book is titled Cabin Fever and will continue the funny story of middle school kid Greg HeffleyThe story begins with Greg and his friend Rowley being accused of damaging school propertyIt wasnt really their fault, but the authorities dont see it that way

26、Just when they are about to get caught, the city gets hit by a giant blizzard (暴风雪)This is a good thing, right? Well, not so fast! Greg is now stuck at home with his family and all this gives him a bad case of cabin feverKinney says that the book is not only about the claustrophobia (幽闭恐怖症) of being

27、 stuck at home for days without being able to leave, but also about getting stuck with an identitySometimes we get stuck a certain way when we are young and its hard to change peoples feelings of usThats some pretty deep stuff (东西), but we expect the book to mostly be full of silly and funny stuff t

28、hat will make us laughThe first printing of Cabin Fever will print 6 million copies of the bookMany kids who dont like to read like the Wimpy Kid books because of the combination of cartoons, story, and comedyCabin Fever, like the other five, will have 224 pages of cartoons and funny events in the l

29、ife of Greg Heffley as he sits out his holidays snowbound at home They are generally recommended for kids 8 to 11 years of age, but older kids (even adults) may find them funny as they remember what it was like to be in middle school55The underlined phrase not so fast in Paragraph 2 probably means t

30、hat _:AGreg got away with breaking the rules so fastBGreg hadnt thought the weather changed abruptlyCThings developed in a quite different wayDGood luck the blizzard brought came slowly56What can we know about Cabin Fever?AIt continues the story of a middle school student RowleyBIt will appear on th

31、e market on Christmas DayCIt is about an exciting public winter holidaysDIt contains a lot of pictures and funny stuff57Which of the following is true according to the passage?AJeff Kinney has written six books in allBJeff Kinney intends the book Cabin Fever for kids onlyCWimpy Kid books are printed

32、 6 million copies altogetherDCabin Fever has a lot in common with other Wimpy Kid books58The purpose of writing the passage is to _Apromote sales Bgive opinionsCoffer information Dmake a commentCTensions have erupted over some barren rocks in the Pacific that you may never have heard of, but stay tu

33、nedthis is a boundary dispute that could get ugly and some day have far-reaching consequences for China, Japan, Taiwan and the United StatesThe islands in dispute are called the Senkaku chain by Japan, the Diaoyu islands by China, and the Diaoyutai by TaiwanAll three claim the islands, which are rea

34、lly just five small islands and three barren rocks northeast of Taiwan, 200 miles off the Chinese coastThe latest conflict occurred when a Chinese fishing boat collided with two Japanese naval ships trying to stop it near the islandsThe Japanese prevented the Chinese captain from leaving the place f

35、or questioning and the two countries have been exchanging angry protestsThe reason to worry is that nationalists in both China and Taiwan see the slands as unquestionably theirs and think that their government has been weak in claiming this authoritySo far, wiser heads have generally won the argumen

36、t on each side, but at some point a weakened Chinese leader might try to gain the legal right with the public by pushing the issue and recovering the islandsIt would be a dangerous game and would have a disastrous impact on China-Japan relations, but if successful it would raise the popularity of th

37、e Chinese governmentIn reality, of course, there is zero chance that the USwill honor its treaty(条约) with Japan over a few barren rocksWere not going to risk a nuclear conflict with China over some islands that may well be ChinasBut if we dont help, our security relationship with Japan will be at th

38、e breaking pointSo which country has a better claim to the islands? My feeling is that its China, although the answer isnt clear-cutChinese navigational records show the islands as Chinese for many centuries, and a 1783 Japanese map shows them as Chinese as wellJapan purported to discover the island

39、s only in 1884 and took control of them by force only in 1895 when it also grabbed TaiwanThe best approach would be for China and Japan to agree to refer the dispute to the International Court of Justice, but realistically that wont happenAnd since some believe that the area is rich with oil and gas

40、 reserves, the claims from each side have become more insistentAs Chinese nationalism grows, as Chinas navy and ability to project power in the ocean gains, we could see some military conflicts over the islandsTaken from NewYork Times59The underlined word purported (in Para5) is closest in meaning t

41、o _Ahappened Bclaimed Cpretended Dintended60The latest conflict referred to in the passage occurred because _Athe Japanese government has bought the Diaoyu Islands from the LiyuansBtwo Japanese naval ships sailed in the Chinese sea around the Diaoyu IslandsCthe Japanese kept the captain of a fishing

42、 boat from returning for questioningDA fishing boat collided with two Japanese naval ships by design in the Japanese sea61Which of the following is the authors personal idea?AIt is the two Japanese naval ships that are to blame for the conflictBIt is the Chinese captain of a fishing boat that is to

43、blame for the conflictCIt is the USthat will honor its treaty with Japan over a few barren rocksDIt is China that has a better claim to the islands because of its navigational records62Why does the author think neither China nor Japan will agree to refer the dispute to the international Court of jus

44、tice?Abecause the claim from both sides has become more insistentBbecause Japan has navy and ability to power the Diaoyu IslandsCbecause China is developing so quickly that it will declare a war on JapanDbecause the USwont be involved in the dispute between China and JapanDStarting a bank a childs p

45、lay? Absolutely, if you ask some enterprising youngsters in India, who have not only managed to establish one, but also, unlike many of the large International banks, run it successfully since 2001Whats even more impressive is that the young bankers and their 9,000 4- clients(客户) are all homeless!Th

46、e Childrens Development Khazana (treasure) opened its first branch in 2001 at a homeless shelter in New Delhi as a way to help the street children protect their hard-earned money from thievesSince then, the idea has caught on like wildfireToday, Khazana has 12 branches all across New Delhi, with a t

47、otal of Rupees 12lakh (about 22000USD) in depositsNot only that, there are now 77 affiliated branches(附属分支)in other parts of Asia, ranging from Nepal, Bangladesh and Afghanistan to the island of Sri Lanka and even, Kyrgyzstan in Central AsiaWhile no deposit or balance is too small for the bank, they

48、 do have strict regulations about where the money is earned fromFunds obtained by begging or selling drugs are not welcomed at this bank!Also, unlike the real banks, all employees are volunteers, which means that they go to school or a paying job during the day and work at the bank in the eveningTo

49、ensure that everybody gets a chance to participate in running the branch, two volunteer managers are elected from the client base every six monthsKaran, the current manager is just 14-years oldDuring the day he earns a living by helping out the cleaning crew at wedding banquets(婚宴) and other big par

50、tiesIn the evening, he handles the deposits and withdrawals in the bankAfter the bank closes, he along with an adult volunteer from the shelter head over to a regular bank and deposit the funds collected intoKhazanas interest-bearing bank account And, though it started with one single purposeThe Chi

51、ldrens Development Khazana is today a well-developed bank, one where kids can not only deposit money which earns them 5% interest, but also, request loans for family emergencies, to start a business or even to pay for school63The initial aim of starting the Childrens Development Khazana is to _Aprov

52、ide for jobs for homeless childrenBhelp homeless families with emergenciesCsponsor homeless children to go to schoolDsafeguard homeless childrens hard-earned money64What does the underlined part The idea has caught on like wildfire (in Paragraph 2) probably mean?AThe idea has become very popularBThe

53、 bank has been very successfulCThe bank has absorbs large depositsDMore street children depend on the bank65The Childrens Development Khazana is different from regular banks in that_Aall its workers are street childrenBit pays its customers no interestCcustomers can be made its managersDit opens in

54、the evening six months a year66According to the passage, the Childrens Development Khazana _Awelcomes all money, however small it isBoffers more and better service than beforeCis run by a 14-year-old boy, Karan aloneDhas more than 70 branches across IndiaEJust when scientists think they have discove

55、red and recorded every species of insect that crawls on the earth they find something newEarlier this month, Peter Jager, the head of Frankfurts Senckenberg Research Institute reported the discovery of a unique eyeless spider!The creature that has a leg span (跨度) of six centimeters and a body size o

56、f just twelve millimeters was found in a cave inside the tiny nation of Laos, in Southeast AsiaIt was identified as a member of the Huntsman spider, a large family that consists of 1100 speciesHowever, the other members of the family all have eyesThe spider is the first one that has no eyesThe scien

57、tists believe that the reason for the lack of eyes can be that these spiders spend their entire life inside cavesIn the past they have seen other members of the Huntsman spiders living in caves with six or less eyesThey believe that the kind of spider has adapted to the fact that they do not really

58、need the eyes to such an extreme measure that they have dispensed with them altogetherBut they are not the only creature to have done thatOver the years, scientists have discovered completely blind cave fish, and even a freshwater crab, which happens to live in the same cave as this eyeless spider!S

59、urrounded by Burma and China on the northwest, Vietnam on the east, Cambodia on the South and Thailand on the west, the landlocked nation of Laos has been a treasure trove(宝藏) of an incredible number of new and exotic (新奇的) speciesIn the last few years researchers have discovered the Saola never-bef

60、ore seen antelope-like creature, a small deer species called muntjacs, a tiny striped rabbit and a rock rat that was thought to have been extinct 11 million years agoIn addition to that it is also home to over one hundred species of large mammals ranging from tigers to macaques and over 165 species

61、of amphibians and reptiles like the terrible King cobra and the noisy Tokay gecko, a permanent resident(居民) inside most Laos households67What can we know about the newly discovered species of spider?AThey are smaller in sizeBThey only live in LaosCThey belong to the Huntsman spiderDAbout 1100 such s

62、piders were discovered68The underlined part dispensed with (in Paragraph 2) means _Adone away with Bput up withCgot tired of Dtaken no notice of69The animals like Saola and muntjacs are mentioned in the text to show _ALaos is a better place for animals to surviveBLaos is a country with great biologi

63、cal diversityCexotic species invade Laos on a large scaleDmore animals have made physical change for adaptation70From the passage we can know _ATokay gecko is common in LaosBPeter Jager was the first spider discovererCblind fish and crabs were also found in LaosDwest of Laos lie two neighboring coun

64、tries第四部分:书面表达(共两节,满分50分)第一节:完成句子(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列各小题,根据汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。71The child was told to remain so that he could be found easily. (lose)那个孩子被告知呆在他迷路的地方,这样就可以很容易找到他了。72His account brought back to me the happiest moments in the quiet mountain village(spend)他的描述使我想起了我

65、们在那个平静的小山村一起度过的快乐时刻。73A great sense of balance is to stand on a Swiss Ball(take)站在瑞士球上需要很好的平衡感。74They set off for the destination too late; otherwise they in the storm.(stuck)他们出发去那个目的地太晚了,不然的话,就不会困在暴风雨中了。75 ,the girl kept back her tears and managed a smile(as)尽管感到悲伤,小姑娘忍住了自己的眼泪,勉强笑了。76 cost the you

66、ng man his marriage as well as his health(addict)沉溺于电子游戏让这个年轻人付出了自己的婚姻和身体健康。77His parents asked to be kept all that happened to him at school(in form)他的父母亲要求把他在学校发生的一切事情都告诉他们。78It is the first time that the actor and singer on the cover of the magazine Times(appear)这是那个兼演员和歌手于一身的人第一次出现在时代杂志的封面上。79Wi

67、th ,the farmers refused to take a rest, for fear of missing the best planting time(plant)还要栽很多树,农民们担心错过最佳栽种时节,都不愿休息。80My classmates kept asking me_that l worked out the math problem(how)我的同学们一直在问我到底是怎么做出那道数学题的。第二节:短文写作(共1题;满分30分)请根据以下提示,结合你生活中的一个事例,用英语写一篇短文。Failure is annoying, but what failure can

68、teach us may never be taught in other ways注意:无须写标题,不得照抄英语提示语;除诗歌外,文体不限;内容必须结合你生活中的一个事例;文中不得透露个人姓名和学校名称;词数为120左右。参考答案听 力: 1- 5 BAABC 610 BBBCA 11-15 CABCA 16-20CBCBC多项选择:2125 ADDBC 2630 ABBCC完形填空: 3135 BAADC 3640 ACDBC 4145 BADAD 4650 ACABC阅读理解: 5154 DDAB 5558 CDDC 5962 BCDA 6366 DACB 6770 CABA完成句子:7

69、1. where he got/was lost 72. (that) we spent together 73. what it takes 74. wouldnt have been stuck 75. Sad as she felt 76. Being addicted to (playing) computer games 77. informed of/about 78. has appeared 79. many more trees to plant 80. how it was 书面表达: A possible versionNo one can ever achieve an

70、y success without failure as failure can usually help us learn what our strenghths and weaknesses are. When I was in Junior High School, most of my teachers and students thought it better to study science, saying that it promised a better future. I tried to follow this trend despite the fact that I

71、was not good at Physics. It was only two months later, when I failed an extremely important Physics exam, that I realized my talent lay in subjects like Chinese, English as well as History. I switched for arts immediately. The following years witnessed my excellent school performance then. So failur

72、e is not as terrible as we have expected as long as we can learn something from it.答案详解多项选择21. A。根据句意“要雇佣男护士很困难,因为长期的存在的歧视使得大多数男士会拒绝这种身份。”可知,答案为A。22. D。根据句意“渴望过个宁静的周末,这个家庭主妇开始觉得孩子们吵吵闹闹越来越令她烦恼。”可知,答案为D。23. D。根据句意“她的演讲鼓动了那些支持那个项目的群众后,已筹集到足够多的钱。”可知,答案为D。24. B. 根据句意“克隆人是个有争议的话题。有些人认为这是科学进步,而另外一些人强烈反对这个决

73、定。”可知,答案为B。25. C。根据句意“顾客们第一次可以在网上或者通过电话购票,这是为了使购买火车票更容易的一个尝试。”可知,答案为C。26. A。根据句意“因为这部小说的故事激动人心,对好莱坞的片商和读者一样具有吸引力它已不止一次地被改编为电影。”可知,答案为A。27. B。根据句意“所有人类的药品上市前都得经历考验以证明其安全和功效。”可知,答案为B。28. B。根据句意“如果辜负了消费者的信任,就算是知名公司也会发现他们的品牌声誉崩溃。”可知,答案为B。29. C. 题意为:因为长期的休息影响了他整个赛季的系统训练,这个选手需要更多的时间来恢复状态。transform转化,accel

74、erate加速,recover恢复,strengthen加强30. C。根据句意“由于蚊子引起一种可怕疾病的爆发,已经有30人死去了,因此,要求全国上下更加严控蚊子。”可知,答案为C。完形填空本篇讲述一个学生的善举使得一位原本对高中学生失望的的实习教师重新相信学生是善良的故事。31. B. 根据后文Tyson changed my life,使我重新相信年轻人善良可知,作者在实习时,很失望的发现高中仍然充满了小集团斗争。32. A. 本句前后文间是转折关系, 意为:虽然Jess很少得到尊重作为回报,她仍十分尊重自己的同学,故选A。33. A. 根据前文the lack of respect s

75、he usually received in return可知,故选A。34. D. 本句句意为:作为老师,你本能地想要保护像Jess这样的学生,但很快你就会意识到,事实上你能做也只有这么多了。再根据后文作者为她担心可知,故选D。35. C. 根据后文A handsome Year 12 student, and always surrounded by mates可知,Tylor 是和Jess完全不同的人。故选C。36. A. 根据前文always surrounded by mates可知。37. C. 根据后文fearing that she might face teasing 和ho

76、wever一句,可知起初作者很犹豫,不想让Jess登台表演。38. D. 本句句意为:但是,基于此而说不却是不公平的。39. B. 此处上下文两句间是因果关系,故选B。 40. C. 根据后文故事,Jess登台表演了,可知她是上了表演者的名单。41. B. 根据前文The day of the show可知,表演那天全校聚集到了大礼堂,故选B。42. A. 从后文Beaming, she stepped onto stage.可知轮到Jess表演了。43. D. 从前文to my horror和后文forgot her lyrics可知Jess错过了歌曲的第一句。44. A. 从后文sang

77、in the wrong key and forgot her lyrics可知,Jess完全糊涂了。故选A。45. D. 本句句意为:当她挣扎着想要唱完这首歌时,其他的孩子们都在窃窃私语,咯咯地笑。故选D。46. A. 从后文was about to give up可知,Jess此时很绝望。47. C. 句意为:就在此时,有人随着歌曲的节拍拍手的声音在人群中传来。故选C。48. A. 从后文Slowly, from Tysons group to the rest of Year 12, the claps 49 , finally throughout the auditorium可知,T

78、yson是催促朋友们加入到拍手中来。49. B. 从本句话中的from Tysons group to the rest of Year 12和 finally throughout the auditorium可知,打拍子的声音慢慢蔓延开来。50. C. 开篇作者觉得失望,现在Tyson的善举使作者对于年轻人的善良重新恢复了信心。阅读理解A本文是篇应用文。介绍了四个食谱。51. D. 细节理解题。阅读上面四个食谱,可知只有strawberries均被用到。52. D. 细节理解题。根据第二个食谱和最后一个食谱的制作过程可知。53. A. 细节理解题。根据四个食谱后的Prep. Time:可知

79、答案A正确。文章未提到四个食谱中的草莓是否新鲜,所以答案B(不是所有的草莓都是新鲜的)错误,即使第一个食谱中有unfrozen一词,也不能说草莓不新鲜,因为它们可能刚从田地里摘来。54. B. 细节理解题。在制作Honey Sweet Cake和Rosy Cake会加热让汁液变得浓稠。B本文是一则新闻,介绍一本深受孩子们喜爱的新书的发布。55. C. 词义推测题。根据上下文关系可以知道。56. D. 细节理解题。根据最后一段“Many kids who dont like to read, like the Wimpy Kid books because of the combination

80、of cartoons, story, and comedy”可知。C项不对,因为根据最后一段可知,这个冬日的假期十分无聊。57. D. 细节理解题。根据第一段中“continue the funny story of middle school kid Greg Heffley”和最后一段中“All of the six Wimpy Kid books are 224 pages long”等可以推知。58. C. 主旨大意题。本文是一则新闻,介绍了新书发行的消息以及新书的相关信息,故应选C。C本文主要叙述两艘日本海监船与一艘中国渔船相撞引起的冲突,以及作者对此事发表的评论。59. B。词义

81、推测题。由第五段中的a 1783 Japanese map shows them as Chinese as well. Japan purported to “discover” the islands only in 1884 and took control of them by force only in 1895 when it also grabbed Taiwan“一张1783年的日本地图也表明它们(钓鱼岛)是中国的,它只是在1884年才声称发现了钓鱼岛”可知purported应为“声称”之意,所以A. happened“碰巧”;C. pretended“假装”和D. inten

82、ded“打算”均不合题意。60. C。细节理解题。由第二段第三句The latest conflict occurred when a Chinese fishing boat collided with two Japanese naval ships trying to stop it near the islands知“相撞事件”完全是由日本海监船引起的,不仅如此日本还要问责中国渔船船长,这就是冲突爆发的原因。61. D。细节理解题。由第五段第一、二句So which country has a better claim to the islands? My feeling is tha

83、t its China, although the answer isnt clear-cut.可知答案D正确。62. A。细节理解题。由第六段最后一句And since some believe that the area is rich with oil and gas reserves, the claims from each side have become more insistent可知答案A正确。D本文介绍新德里为流浪儿童开的银行。63. D. 细节理解题。根据第二段to help the street children protect their hard-earned mo

84、ney from thieves可知。64. A. 句意推测题。根据第三段Today, Khazana boasts of 12 branches all across New Delhi和there are now 77 affiliated branches可知。65. C. 细节理解题。根据第四段two volunteer managers are elected from the client base(客户群) every six months可知。66. B.推理判断题。根据is today a well-developed bank和后文earns them 5% interes

85、t, but also, request loans for family emergencies, to start a business or even to pay for school可以推知。E本文讲述科学家们在老挝发现新物种盲蛛。67. C。细节理解题。根据第二段It was identified as a member of the Huntsman spider可知。68. A。词义推测题。根据前文the kind of spider has adapted to the fact that they do not really need the eyes to such an

86、 extreme measure以及科学家发现它们没有眼睛这一事实,可知选A。69. B。推理判断题。根据最后一段中the landlocked nation of Laos has been a treasure trove(宝藏) of an incredible number of new and exotic species可知。70. A。细节理解题。根据最后一段中noisy Tokay gecko, a permanent resident inside most Laos households可知。完成句子71. where he got/was lost考查地点状语从句72.

87、(that) we spent together考查定语从句73. what it takes考查表语从句74. wouldnt have been stuck考查虚拟语气75. Sad as she felt考查倒装76. Being addicted to (playing) computer games考查-ing形式77. informed of/about考查过去分词作定语78. has appeared考查固定句型和主谓一致79. many more trees to plant考查with机构。80. how it was考查强调句型听力材料第一节:请听下面5段对话,选出最佳选项

88、。每段对话仅读一遍。(Text 1) W: Heres is your coke. Are you ready to order?M: Can I have one more minute? My friend hasnt come yet. (Text 2) W: I had a really busy morning. I did the laundry and cleaned the whole house.M: Well, I am happy I took the cabbage out and walked the dog as well. (Text 3) M: I plan o

89、n studying abroad next year.W: So do I. Ill study in England from late January until the beginning of May.M: So are you fluent in English?W: Not yet, but by March I should probably be close enough to get by very well. (Text 4) M: Do you want to go to my party this afternoon?W: I cant as I have to go

90、 to a study group after class is over. M: Are you still keeping up your dancing and yoga classes?W: No. I take some cooking a course this year.(Text 5) M: Oh no!W: What happened?M: As I was crossing the street, I stepped on some chewing gum.W: Is it stuck to your shoe?M: Unfortunately, yes and also

91、my trousers. A terrible accident! I will get rid of it as soon as I get home.(Text 6)W: Good evening, sir. Can I help you?M: I have a room reserved in your hotel a week ago. My name is Michael Brown.W: Just a minute, please. Yes, a single room for October 15.M: Thats right.W: Are you paying in cash

92、or by credit card?M: Do you accept travelers check?W: Certainly. Heres your key card, sir. Room No.1505. The bellboy will take your luggage to your room. Have a pleasant day.M: Thank you.(Text 7) W: Hi. Could you give me a hand? I would like to send this to England.M: How would you like to send it,

93、by special airmail or regular airmail?W: What is the price difference between them?M: You can send it by special airmail for $16.60 or regular airmail for $12.50. If it is urgent, special airmail is recommended.W: I see. Ill send it through regular airmail. M: Is there anything fragile or explosive?

94、W: No. It is just some clothes.M: Would you like to insure the contents? Just in case.W: How much is the insurance?M: Let me have a look at your form. For $200, it comes to $3.70.W: Yes, please.(Text 8) W: Tom, I wonder if you can help me with this.M: Sure, Anny. What do you need?W: Its this registr

95、ation form I have to fill out for school; theres a line that I dont know what to do with.M: Which one? W: Where it says “Country of Origin.” I was born in Japan, but when I was a baby we moved to France. Several months later, we moved again to California. Thats where I lived until I went to universi

96、ty. M: Your mothers an American citizen, right?W: Yes, she is. She was born and raised in Texas.M: And you have a U.S. Passport?W: Yes, I do.M: Well, then, dont worry about that part. Its only for people who arent American citizens.W: Thanks, thats everything; Im finished! All I need now is a stamp

97、and an envelope. (Text 9) M: Hi, Sophie. Is anybody sitting here? W: Hi, Tyler. No, have a seat. Looks like the whole dorm came to have lunch today, doesnt it? M: Yeah, it does. Its crowded. Usually fewer students come to have meals at school canteens on Saturdays and Sundays. Hey, in class today I

98、heard you say that you have a big family.W: Thats right. Ive got six brothers and five sisters.M: Wow! That is pretty big! Are you the oldest?W: No. Actually, Im the second oldest. M: Thats got to be a lot of work. What do your parents do?W: Well, my father drives a cab. He works out at the airport

99、at night. M: What about your mother? What does she do?W: My mother runs a small family store.M: What kind of store is it?W: We mostly sell food - bread, eggs, milk, rice, that sort of thing. And the customers are mainly our neighbors and friends. We get along quite well with each other and they even

100、 help us out when were busy.M: I guess a food store like that would be convenient if you had a large family.(Text 10) Welcome to THIS IS AMERICA in VOA Special English. Im Doug Johnson. This week on our program - the music of Chuck Berry. The man often called the “father of rock and roll” will be ei

101、ghty-five on October 18th 20ll, that is, this Tuesday, and he is still performing. Chuck Berry was born in St. Louis, where he still lives. His mother, Martha, was a high school head teacher. His father, Henry, worked with wood; he was a carpenter. Charles Edward Anthony Berry was born the fourth of

102、 six children. He started singing in church when he was six years old. His interest in music stuck with him. A lot of Chuck Berrys material is about teenage life, especially school. Chuck Berry left school in 1943. He headed west with two friends, but they did not get far. They were arrested after t

103、hey used a gun to steal a car in Kansas City, Missouri. He was released from prison after four years when he reached the age of twenty-one. But that would not be the last of his legal problems over the years. Chuck Berry signed his first recording contract in nineteen fifty-five, with Chess Records. One of his early hits was “Rock & Roll Music.” Chuck Berry started performing around the country in 1957. Many years later, his tradition of asking to be paid before concerts even earned a part in the lighthearted crime film “Oceans Thirteen.”

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1