ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:126KB ,
资源ID:343279      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-343279-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(湖北省宜昌市2020届高三英语4月线上统一调研测试试题202005180337.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

湖北省宜昌市2020届高三英语4月线上统一调研测试试题202005180337.doc

1、注意事项:湖北省宜昌市2020届高三英语4月线上统一调研测试试题本试卷共 150 分考试用时 120 分钟1. 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。2. 答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在本试卷相应的位置。3. 全部答案在答题卡上完成,答在本试卷上无效。4. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分 30 分)第I 卷第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答

2、有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. How will the man send the parcel?A. By airmail.B. By ordinary mail.C. By express mail.2. Where is the woman living at the moment?A. In a hotel.B. In her old flat.C. In her new house.3. What will the woman do next?A. Work on a report.B. Answer a call.C. Take a rest.4. What is

3、the conversation mainly about?A. A poster.B. A concert.C. A musician.5. Where are the speakers?A. In a museum.B. In a shop.C. In a cinema.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6

4、 段材料,回答第 6、7 题。6. Where is the man working?A. In a restaurant.B. In a travel agency.C. In a hotel.7. What did the man do last Saturday?A. He took some orders.B. He shouted at the staff.C. He calmed down his uncle.听第 7 段材料,回答第 8、9 题。8. Which place does the man need to go to?A. A car park.B. A train s

5、tation.C. A bus stop.9. What does the man have to do first?A. Turn to the right.B. Walk towards a river.C. Go to a shopping center.听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。10. What are the speakers mainly talking about ?A. A party.B. A beach.C. A holiday.11. What happened to the woman the next day?A. She got hurt in

6、the waves.B. She got her sunglasses back.C. She received a present from Roy.12. How did the woman feel in the end?A. Unlucky.B. Surprised.C. Frightened.听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。13. When does the conversation take place?A. After an interview.B. During an interview.C. Before an interview.14. How many pe

7、ople does Mr. Welsch need to interview today?A. 7.B. 8.C. 9.15. What will the man do next?A. Get a pen.B. Fill out some forms.C. Work on some teaching materials.16. What is the most probable relationship between Mr. Welsch and the woman?A. Boss and secretary.B. Interviewer and interviewee.C. Fellow

8、workers.听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。17. What did 70% of the students like doing?A. Doing sports.B. Listening to music.C. Going out with friends.18. What surprised the speaker?A. Shopping was considered to be entertainment.B. Most students spent 15 hours watching TV a week.C. Going to cinema was more pop

9、ular than watching sports.19. What was the main reason why the students didnt go to the theater in town?A. They didnt like acting or dramas.B. Their drama club often put on shows.C. There was no transport to town theaters.20. What percentage of most students money is spent on entertainment?A. About

10、12%.B. About 25%.C. About 35%.第二部分:阅读理解(共 20 小题,每小题 2 分,满分 40 分)第一节(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。AThe province of Pescara surrounds the city of the same name and lies in the very centre of the region of Abruzzo. This is a part of Italy of remarkable bea

11、uty and with cultural riches, yet it has never been a major destination for international visitors, largely because the region is not very well served by international flight routes. However, many Italians make their way to the coast here in the summertime. Here are places to visit around the Pescar

12、a province.The city of PescaraThe city of Pescara is the most famous today for being the birthplace of Gabriele D Annunzio, perhaps thegreatest Italian writer of the modern times. It is a developed coastal resort( 胜 地 ) with several miles of popular sandy beaches and a range of summertime activities

13、 for all the family to enjoy.Citta Sant AngeloLying just a few miles northwest of the city of Pescara in an area famous for the production of MontepulcianodAbruzzowine, its main visitor attractions are the churches of San Michele Arcangelo and Santa Chiara.Loreto AprutinoAlmost directly west of Pesc

14、ara, and north of Bolognano, it is worth visiting just to see its wall painting of The Judgement, but this small town has many more to offer the visitor including the regions pottery industry and some excellent olive oil.Castiglione a CasauriaIf you enjoy further southwest from Loreto Aprutino, you

15、will come to Castiglione a Casauria and the remains of the 9th-century Abbey (修道院) of San Clemente.21. Why did the Pescara province see fewer foreign tourists?A. It is a place newly opened to the world.B. Its climate is not well appropriate for them.C. Most foreign tourists dislike its specific cult

16、ure.D. It is inconvenient for visitors to arrive in Pescara.22. What do you know about the city of Pescara?A. It has remains of the 9th-century Abbey.B. It is one of the most attractive coastal cities.C. It appeals to writers of the modern times.D. It is near the Pescara province.23. Which of the fo

17、llowing will you choose to go to if you love art?A. The city of Pescara.B . Citta Sant Angelo.C. Loreto Aprutino.D. Castiglione a Casauria. BThe 33-year-old Australian, Bradley, is actually a student in international relations completing his PhD through Griffith University. He came to Beijing for a

18、cooperative research at Peking University less than two years ago. Such an academic life was just added color with a chance offered by the cultural exchanges project, “Im in China”.Bradley was lucky to win the most “likes” for his photo story about his life in China and became one of 20 winners to v

19、isit locations after a global recruitment(招募) by the project this summer. All the winners experiences were filmed to produce a reality show, My Chinese Working Day, which will be broadcast by mid-September. The film crew took them to many “amazing sites” and the staff taught them a lot about how to

20、incorporate modern Chinese characteristics while still keeping traditional customs. “I would have to say two things stick out as the most memorable: the helicopter ride and talking with the staff at the hotel about how they organize weddings here in China,” he said. That was Bradleys first time to b

21、e in a helicopter, and he was too absorbed with the awesome view of the beautiful coastline. “I think it is so important to show other Australians the different landscapes China has to offer. I think so many Australians, when they think about China, imagine the historical sites of Beijing and the ex

22、citing things to see in Shanghai but have no idea about other beautiful places, like Sanya or the many other places people have been taken to in this TV series,” Bradley said.“Im in China” is a project sponsored by China Intercontinental Communication Centre and other institutions under the guidance

23、 of Chinas State Council Information Office. It invites foreign natives worldwide to experience unique jobs and participate in activities that one can find nowhere else except in China.24. What does the underlined word “incorporate” in paragraph 2 mean?A. Distinguish.B. Clarify.C. Receive.D. Include

24、.25. According to this passage, what impresses Bradley most in his experience in China?A. The historical sites and the exciting things to see.B. The thrilling ride and the unique wedding arrangements.C. The different landscapes and traditional customs.D. The unique jobs and kind-hearted Chinese peop

25、le.26. Whats the authors purpose of writing the passage?A. To introduce the cultural exchange project.B. To invite the Australians to visit China.C. To inform us of the reality show.D. To tell an experience in China.27. In which column are we likely to read this passage?A. Education.B. Environment.C

26、. Culture.D. History.CJust as regulation has helped increase fuel efficiency, cut exhaust smokes and introduce anti-slip equipment, so government involvement is needed to get the connected car on the road. It is beginning to happen. Earlier this year, Europes standards-setting agencies agreed a comm

27、on set of agreements for cars and traffic infrastructure (基建) to communicate. Others should follow. Governments should then set firm deadlines for all new cars to be fully connected and capable of matching, and a date for existing cars to be re-improved with a basic locator beacon (定位器) and the abil

28、ity to receive risky warnings.If cars are to connect, new infrastructure will have to be built. Roads and parking spaces will need sensors to monitor them; motorways will need specific lanes for matching. But this will not necessarily be expensive. Upgrading traffic signals so they can be controlled

29、 remotely by a central traffic management system is a lot cheaper than building new roads.The sooner these changes are made, and cars are plugged into a smart traffic section, the quicker Singaporean variable pricingfor parking as well as road usecan become the criterion. Motorists will then have th

30、e motive, as well as the ability, to avoid the busiest places at the busiest times, and the horrible death that roads take in human lives should start falling.In the past, more people driving meant more roads, more jams, more death and more smokes. In the future, the connected car could offer mankin

31、d the pleasures of the road with rather less of the pain.28. What do governments truly expect of the connected car?A. Itll be standard-friendly.B. Itll get fully prepared soon.C. Itll be under command.D. Itll promote infrastructure.29. What will happen if traffic signals are to upgrade?A. More senso

32、rs are offered by the companies.B. More special roads are needed by motorists.C. The whole project is more economical to operate.D. The whole society is crazier about the new cars.30. Which is most UNLIKELY to benefit from such changes?A. Motorists.B. Singaporeans pricing.C. Road death.D. Traditiona

33、l traffic sections.31. Which best describes the authors attitude in the text?A. Positive.B. Critical.C. Objective.D. Doubtful.DThe year 2020 marks the beginning of the decade of the yold, or the “young old”, as the Japanese call people aged between 65 and 75. One might therefore expect peak retireme

34、nt for baby-boomers born in 1955-60 in thecoming years,but they are not retiring quietly into the background. By continuing to work, and staying socially involved, the yold will change the world, as they have done several times before at different stages of their lives.The yold are healthier, wealth

35、ier and more numerous(众多) than previous generations of seniors. 134million 65-to-74-year-olds account for 11% of the population in rich countries in 2020, up from 99million (8%) in 2000. Health worsens with age, but the yold are resisting the decline better than most: of the 3.7 years of increased l

36、ife expectancy in rich countries between 2000 and 2015. The yold are also better off: between 1989 and 2013, the median(中位的) wealth of families headed by someone over 62 in America rose by 40% , while the wealth of all other age groups declined.The yold are not just any group of old people. The over

37、-60s are one of the fastest-growing groups of customers of the airline business. They are also changing education. They are challenging the traditional expectations of the retired as people who wear slippers and look after the grandchildren. That will affect consumer, service and financial markets.T

38、he rise of the yold will be a blessing to themselves, to economies and to societies. But for all this to happen, three big things will have to change. The most important is public attitudes towards older people, and in particular the expectation that 60-somethings ought to be putting their feet up a

39、nd quietly retiring into the background. Government policies will have to change, too. The retirement age in many rich countries is still below the age to which many people want to work. Public policy makes retirement a cliff edge instead of a ramp(斜坡). Third, higher numbers of healthy yold people w

40、ill require great changes in health spending although the yold will still be comparative healthy and active over the next decade.32. Why will the yold not retire quietly into the background?A. They have a longer life expectancy.B. They are richer than the other age groups.C. They have an increasing

41、population.D. They can still play a vital role in society.33. What are the yold usually expected to do after retirement?A. To stay at home babysitting grandchildren.B. To get further education in universities.C. To travel all over the world by plane.D. To stay socially engaged in the company.34. Wha

42、t can be done to ensure the position of the yold?A. Bringing forward their retirement age.B. Being age-friendly towards them.C. Reducing their cost in health care.D. Taking good care of them at home.35. Whats the main idea of the passage?A. Three effective measures should be taken for the yold.B. Pe

43、ople hold different opinions over the yolds retirement.C. The yold continue to make a big difference to society.D. The baby-boomers are changing our society nowadays.第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Mountains of smoke and fireDeep under the Earths surface, its so

44、hot that even rock melts. Sometimes this molten rock, called “magma”, is pushed up to the surface. 36And the opening or vent that lets the lava out is a volcano.A volcano may explode violently, throwing out rocks for miles around. 37Some volcanoes releaseclouds of poisonous gas or huge clouds of ash

45、. Volcanoes can even do all these things underwater.Most volcanoes have been around for a very long time. Many havent erupted for years and have cooled off. Volcanoes that are not going to erupt again are called “dead volcanoes”. Some volcanoes still give off smoke. These “sleeping volcanoes” may “w

46、ake up” one day and erupt again. 38 But one day in AD 79 it suddenly woke up. Its eruption threw out hot ash and rocky fragments(碎片) that buried the city of Pompeii. A hot mud-flow buried nearby Herculaneum. Because the remains are so well preserved, the area has been named a World Heritage site.But

47、 not all volcanoes are destructive. When a volcano throws out vast amounts of lava and debris(岩屑), it piles up into a mountain. 39 Other volcanoes help provide heat and energy. Many Icelandic homes get their hot water from springs heated by volcanic steam. 40 Plants grow very well in the rich soil l

48、eft by volcanoes. And valuable gems, such as diamonds, can sometimes be found in the rocks that are thrown out by volcanoes.A. At this point it is referred to as “lava”.B. The molten rock is formed inside the Earth.C. This steam can also be used to produce electricity.D. Mount Vesuvius in Italy slep

49、t for a thousand years.E. Or it may push lava out so that it flows away, cools and hardens.F. Japan has many active volcanoes within its narrow national territory.G. The Hawaiian Islands and the island of Iceland were created in this way.笫三部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分)第一节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下

50、面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Yesterday, my kids and I were in the costume store, getting ready for Halloween, and they saw a Donald Trump mask.“Is he a good guy or a bad guy?” they asked.I knew they were 41 of the most negative character Will Ferrell in the film “Batman”

51、, who starts good but becomes 42 over the course of the plot, so I said something about how all people have a little good and a little bad in them. Of course, I wanted to say: “Son, that man is not 43 a bad guy, but one of the worst men our species has ever 44 . He had every privilege, every 45 to d

52、o good, but he chose 46 .”We have the opportunity to make this 47 , every day.Maybe Grandpa Milt was really such a 48 . Decades ago, his mother, on her way home from a late-night meeting of her Jewish charity organization, disappeared. She was 49 by workmen in an abandoned lot the following morning,

53、 her clothes 50 , her skull(头骨) broken. Alive but 51 , she was brought to Lincoln Hospital and 52 six hours later. This tragedy left him an orphan(孤儿). 53 , grandpa didnt seek revenge (复仇). Its not his 54 . He was the kind of guy who found a way to makea(n) 55 for himself through excellence. Milt wa

54、s hardworking, handsome, kind, and all of this made him known. He 56 from New York University with a degree and became a teacher, finally a billionaire.Most likely, he 57 the heartbreak but toughed his way through it, charged forward, 58 a life worth living, and found peace. There is a superpower wo

55、rth remembering 59 a wrong can create positive changes in our world today.Sometimes, 60 is the best revenge.41. A. thinkingB. complainingC. approvingD. hearing42. A. coolB. badC. illD. poor43. A. trulyB. normallyC. naturallyD. merely44. A. producedB. acceptedC. requiredD. expected45. A. desireB. gui

56、danceC. opportunityD. route46. A. pityB. evilC. kindnessD. freedom47. A. mistakeB. changeC. choiceD. effort48. A. caseB. troubleC. sceneD. point49. A. leftB. buriedC. protectedD. discovered50. A. returnedB. cleanedC. tornD. burned51. A. unconsciousB. unhappyC. unsatisfiedD. unharmed52. A. escapedB.

57、criedC. calmedD. died53. A. InsteadB. ThereforeC. HoweverD. Besides54. A. dayB. wayC. payD. say55. A. nameB. fortuneC. decisionD. agreement56. A. resignedB. graduatedC. retiredD. fled57. A. made use ofB. took pride inC. dealt withD. gave away58. A. createdB. changedC. testedD. saved59. A. learningB.

58、 rightingC. sharingD. favoring60. A. politenessB. brightnessC. friendlinessD. happiness第 II 卷(满分 50 分) 第二节(共 10 小题:每小题 15 分,满分 15 分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式。The 2020 national college entrance examination will be postponed for a month to July 7 and 8 due to the novel coronations outbreak. The au

59、thorities in Hubei province and Beijing can come up 61 their own suggestions on gaokao dates, 62 will be published after consulting with the ministry. Gaokao 63 (concern) tens of millions of students, and the ministry must adopt the most cautious plan with the 64 (little) amount of risk to protect t

60、heir safety as well as 65 of the teachers. As senior high school students have been taking online 66 (course) during the epidemic( 疫情), many rural students 67 (lack) internet access might feel disadvantaged, so the delay is 68 (ensure) they will have more time to prepare for the exam at school. Chin

61、ese people often compare the highly 69(compete) exam to “crossing a narrow bridge”, because for many students, especially those from rural areas, 70 (admit) to a good university is a difficult but worthwhile challenge that could shape their future.第四部分写作(共两节,满分 35 分)第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)

62、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两赴,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1每处错误及其修改均限一词。2只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。Last week I went to visit Atlantic College, a excellent college in Wales. Usually, it gave young peopl

63、e much experience of life outside the classroom, as well as the chance to study for our exams. The students spend the morning listen to lectures. In the afternoon they go out and do really useful activity. One of the good things about the college is the students come from many different social backg

64、rounds and countries. As most cant afford the fees, money from the government are available. Two thirds of the students are British, many of which can only attend with the help of the government. “I real admire the college for trying to encourage international understanding among young people,” said

65、 one student, “We learn to live with peopleand respect for them.”第二节:书面表达(满分 25 分)假定你是李华,你的笔友 Bob 准备参加“外国人讲中国成语(idiom)故事”比赛,他发邮件请你给予辅导。请你给他写回复邮件。内容包括:1. 答应帮助;2. 询问时间与地点;3. 提出建议。注意:1. 词数 100 左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;3. 开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Bob,Yours, Li Hua宜昌市2020届高三年级4月线上统一调研考试英 语 试 题 答 案听力:CCAAB AAC

66、BC BBCBB ACACB阅读:DBC DBAC BCDA DABC AEDGCA篇:21. D细节理解题。根据第一段第二句.yet it has never been a major destination for international visitors, largely because the region is not very well served by international flight routes. 可知,它从未成为国际游客的主要目的地,其主要原因是该地区的国际航班线路服务不佳,不方便游客们到达Pescara省。故选D。22.B推理判断题。根据第二段第二句“It

67、is a developed coastal resort with several miles of popular sandy beaches.可知,这是一个发达的滨海旅游胜地。由此可推知,Pescara 市是个吸引人的海滨城市。故选B。23. C.细节理解题。根据倒数第二段的. it is worth visiting just to see its wall painting of The Judgement.可知,游客在Loreto Aprutino能欣赏到大审判壁画,其他几项均没有涉及有关艺术的话题。故选C。B篇:24. D 词义猜测题。根据该段中“The film crew to

68、ok them to many “amazing sites” and the staff taught them a lot about how to incorporate modern Chinese characteristics while still keeping traditional customs.” 句意:教会他们如何吸收现代中国特点,又同时保留传统的风俗。25. B 细节理解题。根据第二段中的句子“I would have to say two things stick out as the most memorable: the helicopter ride and

69、 talking with the staff at the hotel about how they organize weddings here in China.” 故选B。26. A 写作意图题。根据全文可知作者的意图是在介绍一个文化交流项目“Im in China”故选A。27. C 推理判断题。本文主要讲述了一个文化交流项目,所以,这篇文章应刊登在文化专栏上。C篇:28. B 细节理解题。从文章第一句so government involvement is needed to get the connected car on the road.和最后一句就可以看出政府希望这种新型车

70、辆能够尽快为上路发挥效益做好一切必要准备。29. C 推理判断题。从第二段最后一句可以看出,比起大规模修路对汽车远程控制操作系统的升级更为经济。从而为整个项目的实施节约大笔费用。30. D 细节理解题。从倒数最后两段可以看出这种改变让新加坡人的定价更快成为一种标准,让司机有能力躲避拥堵,让路上死亡率下降。31. A 观点态度题。由文中作者的选词可以作者持肯定态度。D篇:32. D。推理判断题。根据第一段最后一句“By continuing to work, and staying socially engaged, the yold will change the world, as they

71、 have done several times before at different stages of their lives.”和第二段的 “The yold are healthier, wealthier and more numerous than previous generations of seniors.”33. A。细节理解题。根据第三段 “They are challenging the traditional expectations of the retired as people who wear slippers and look after the gran

72、dchildren.”。34. B。细节理解+推理判断题。根据第四段“three big things will have to change.”即:改变对待老年人固有的态度;逐渐延迟退休的年龄和加大老年健康经费的投入。“age-friendly” 友善对待老年人的,有益于老年人的。35. C。主旨大意题。根据文章的主题句和后面每段的中心句,都是在讲yold人会继续为社会发展做贡献。文章分析了他们的现状,不会退休的原因和保证他们继续发挥余热,造福社会的措施。七选五: AEDGC36. A。A项中的this point指的是设空处上一句中的“石头熔化了”的状态;设空处后一句中的lava原词复现了

73、A项中的lava。37. E。E项和设空处前一句分别说明了两种形式的火山喷发;E项中的or与设空上一句形成对照;E项中的it指的是设空处前一句中的A volcano。38. D。D项中的Mount Vesuvius是设空处上一句中提到的sleeping volcanoes的其中之一;且设空处下一句中的it指的是D项中的Mount Vesuvius;D项中的slept与上下文中的sleeping,wake up,woke up形成词汇同现。39. G。G项中的this way具体指的是设空处上一句内容When a volcano throws out vast amounts of lava a

74、nd debris, it piles up into a mountain。40. C。C项中的This steam指的是设空处上一句提到的volcanic steam。完型:ABDAC BCADC ADCBA BCABD【答案解析】母亲意外惨死,少年Milt选择放弃寻仇,努力提升自己,最终成就富裕人生。执着难,放下更难。活得富足是对亲人最深切的告慰,幸福其实是对敌人最好的报复。不是不想念,而是心底默默怀念;不是不追究,而是有更大的追求!41. 答案A. 我知道(当问起这个问题时)他们“想起了”电影“蝙蝠侠”中Will Ferrell这个坏角色。B“抱怨”,C“同意”,D“听说”。42. 答

75、案B.和前面的good相对应。由好人变成坏人。下文多处有提示。43. 答案D.他“不仅仅是”个坏人,而且是迄今为止人类历史所能“产生”的最坏的人之一。44. 答案A. 见上句解析。45. 答案C. 生活给了他很多“机会”行善,他却寻找“邪恶”。确实是个烂人。下文的opportunity是提示词。46. 答案B. 见上句解析。47. 答案C. 我们每个人每天都会面临这种“选择”。make a choice固定搭配。48. 答案A. 爷爷或许就是这样一个“例子”。下文开始讲述爷爷的事例。such a case习惯搭配。49. 答案D. 第二天,在一块废弃的荒地一名工人“发现”了她,衣服被“扯烂”,

76、头骨破裂。50. 答案C. 见上句解析。51. 答案A. 奄奄一息,已经陷入了“昏迷”。52. 答案D. 六个小时后,她“去世”了。53. 答案C. 然而,爷爷没有寻求复仇,这不是他的处理方式。54. 答案B. 见上句解析。55. 答案A. make a name for sb 固定搭配“让sb出名”。下文excellence和made him known 都是提示词。56. 答案B. 他在纽约大学取得学位,“毕业”后当了一名老师。下文degree是提示词。57. 答案C. 最为可能的是,他“应付”了这令人心碎的变故,坚忍不拔度过了这些,努力前行,“创造了”自己美好的生活,(在此过程中)最终找

77、到了内心的安宁和释然。逝者已逝,让一切归为宁静。58. 答案A. 见上句解析。59. 答案B. right和后面的wrong相对应。“修正”一件恶行能给我们当下的社会带来积极影响。60. 答案D. “幸福”其实是对敌人最好的报复。深刻点题。填空:61.with 考查介词。固定搭配come up with 。62. which 考查非限制性定语从句。关系代词which在从句中作主语。63. concerns 考查时态。谓语动词第三人称单数。64. least 考查形容词。little最高级least。65. that 考查代词。that指代上文中的不可数名词safety。66.courses 考

78、查名词。名词course课程变复数。67.lacking 考查非谓语动词。现在分词作定语修饰students。68. to ensure 考查非谓语动词。不定式做表语。69. competitive 考查词性转换。形容词competitive修饰名词exam。70. being admitted/admission 考查非谓语动词。动名词或者名词做主语。改错:71. a 72. gave 73. our 74.listen 75. activityan gives their listening activities76. isthat 77. are 78. which 79. real 8

79、0. for is whom really 作文:Dear Bob,Knowing that you are going to sign up for the Chinese idiom story competition, I feel it my great pleasure to help you prepare for the contest. Here Id like to give you some suggestions before we meet. Firstly, as there are a great number of idioms to choose from, I

80、 recommend the most commonly used ones coming from interesting stories. Additionally, many idioms found roots in ancient myths or historical facts. Thus, I advise fully researching their meanings and origins to gain an instructive and fascinating insight into the cultural history of China. In this w

81、ay, your storytelling will be highly impressive and appealing.I hope the suggestions above can be of some help to you. Could you please tell me when and where you would like to meet? Looking forward to further discussion with you.Yours, Li Hua听力原稿:(Text 1)W: Would you like to send this parcel by air

82、mail or ordinary mail? M: Im sending my friend his birthday present and his birthday is in four days. So the sooner, the better. W: Send it by express mail. Itll get to him in three days.M: OK.(Text 2) M: Have you moved into your new home yet, Tania?W: Yes, but you wouldnt believe the trouble we had

83、. We sold the flat quickly but we couldnt move into the new house until the building work was finished. We spent three months in a hotel.(Text 3) W: I didnt get your phone call. Have you been here long?M: Well, I have been waiting for you for about half an hour. Where have you been?W: I just went up

84、stairs to get some sleep. Now lets go on with the report.(Text 4) W: Youve got some amazing music posters on your wall, Jamie. I really love that one of the guitarist.M: Yeah, its from a concert I went to with my elder brother. (Text 5) M: This ring has a style of the 19th century. W: The main chara

85、cter in The Hills wore this kind of ring. But I dont think it is to my taste.M: Well, take a look at this CD player. A great bargain today only.(Text 6) W: Your aunt Petra tells me youve been working nonstop every day.M: Its true. Last Saturday, we were busy getting the specials ready when a tourist

86、 group showed up. We hadnt even opened yet, but they would have gone somewhere else if we hadnt let them in. Uncle Alonzo was running around screaming at the kitchen staff.W: He must be afraid youll lose those customers.M: Yes. And Aunt Petra was trying to calm him down. The waiters hadnt arrived ye

87、t, so I went out to take the drink orders.W: Had you ever waited tables before that?M: No, I hadnt.(Text 7) M: Excuse me! Where does the C73 to the city centre stop?W: It doesnt stop here. M: But this is the bus station, isnt it?W: Yes, it is. Buses only go to other cities from the bus station. You

88、want a bus stop, dear.M: Wheres the right bus stop then? Do you know?W: Yes, its next to the train station.M: How can I get there?W: Just walk straight ahead towards the river. Go over the bridge and turn right. Walk towards the shopping center. The train station will be on your right between the ca

89、r park and the shopping center. (Text 8) M: Hi, Wanda. Did you have a good vacation?W: Yeah, we had a great time. But I have to tell you the most amazing things happened!M: Really? What was that?W: Well, I was playing on the beach and a huge wave came along and knocked my sunglasses into the water.

90、It was the expensive sunglasses Roy had given me for my birthday. Anyway, I had to have sunglasses, so I bought another cheap pair. The next day, I was lying on the beach, sunbathing. Then, suddenly another huge wave completely covered me. I was so wet and M: Are you sure this was a good vacation?W:

91、 Yeah but listen! When I looked down, there on the sand, right next to me, were my expensive sunglasses. I couldnt believe my eyes!(Text 9) W: How can I help you? M: My name is Karl Fischer. I have an interview at 2:00 with Mr. Welsch. Im a little bit early. W: Are you here for a job interview? M: T

92、hats right. Have you had a lot of interviews today? W: Well, 8 in total, including you. I think actually that you are the last person Mr. Welsch is going to interview. Right now I need to have you fill out a few forms, if you dont mind. M: Oh, sure. W: On this form, you need to put your name and add

93、ress, as well as your telephone number. By the way, are you currently employed? M: Yes, I am. I am currently at the university right now. Im working on teaching materials development for the Department of English. W: Well, it sounds like you are a good candidate for the job! Do you need a pen? M: No

94、, I have one. Can I just sit over there while I fill out these forms? W: Yes, and Ill let you know when Mr. Welsch is ready for you. (Text 10) W: This is Suzie Chu on Three Triple Campus Radio. I have the results of the entertainment survey we did last week with the students here at the university.

95、We went into the student union last Thursday, the twenty-fifth of March and interviewed a total of 150 students. 70% of the students we talked to said that they liked going out with friends more than anything else. I had expected them to say doing sports or listening to music or something like that.

96、Next on the list and I wasnt surprised at all by this was watching TV. Most students spent 15 hours a week doing that. Going to the cinema was pretty popular too and so was watching sports, but something that surprised me was that some students considered shopping to be entertainment. So what dont s

97、tudents like doing? Well, although quite a lot of them like acting and even belong to the drama club, surprisingly enough going to the theater was not very popular at all. In fact, it came bottom of the list! Why? It could be because a lot of students really do have financial problems. Most students

98、 spent between 12 and 35 a week on entertainment and this represents about a quarter of their total budget. The main problem was that there was no transport into the town so it was hard getting to the theater. In fact a lot of students complained about that, so it would be great if there was some way a theater could be built or even just a space set aside for performances here in the student union.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1