收藏 分享(赏)

新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc

上传人:高**** 文档编号:1092427 上传时间:2024-06-04 格式:DOC 页数:6 大小:84KB
下载 相关 举报
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共6页
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共6页
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共6页
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共6页
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共6页
新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 2 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3Section 一、语言基础训练.单句语法填空1_Knowing_(know) basic first-aid techniques will help you respond quickly to emergencies.2Its no use _complaining_(complain) without talking action.3_Being left_(leave) in charge of the shopping center has upset him.4Toms _being admitted_(admit) into a famous university,

2、 as we had expected, made his parents happy.5_Being injured_(injure) in the leg made it impossible for me to walk as fast as usual.6_Walking_(walk) is a good form of exercise for the young and the old.7Its no use _looking_(look) forward to hearing from her soon.8What do you think made Mary so upset?

3、_Losing_(lose) her new bicycle.9_Being caught_(catch) in a heavy traffic jam is quite an unpleasant experience.10_Putting/To put_(put) on more clothes is not so good.完成句子1听别人对你刚读过的书的反应会给你带来额外的乐趣。_Hearing how others react to the book you have just read_ creates added pleasure.2把它留给我应该是个不错的选择。相信我!_Lea

4、ving it with me_ should be a good choice.Trust me!3忽视这两个研究结果之间的差异将是你犯的最严重的错误之一。_Ignoring the difference between the two rescarch findings_ will be one of the worst mistakes you make.4见到你是一件非常高兴的事。_Meeting you_ has been a great pleasure.5考虑这样的事情浪费时间。It is a waste of time _considering such a thing_.6画

5、画和集邮是他的爱好。_Painting and collecting stamps_ are his hobbies.7只学习不实践是没用的。It is no use _learning without practice_.8考试失败使他们都很失望。Their _failing in the examination_ made them all disappointed.二、培优提升训练.阅读理解(2020辽宁大连检测)Everglades National Park is located in the state of Florida.It is the largest wilderness

6、 in the entire country and makes up 25% of the wetlands in the state.The Everglades is home to several rare and endangered species.It is also the third largest national park in the US, after Death Valley National Park and Yellowstone National Park. Each year, about 1 million tourists visit the park.

7、On a global level, it has been announced as a World Heritage Site.Unlike most other national parks, Everglades National Park was created to protect an ecosystem (生态系统) from being damaged.In 1947, President Harry Truman spoke at the official opening of Everglades National Park, saying the goal of cre

8、ating the park was to protect forever a wild area that could never be replaced.10,000 different islands make up Everglades National Park.There exists natural wildlife on each of these islands.The Everglades is home to about 30 species that are endangered.In addition, more than 350 bird species and 3

9、00 species of fresh and saltwater fish live within the park. The Everglades is also home to 40 species of mammals (哺乳动物)There are many ways to explore the Everglades.Visitors can see alligators (短吻鳄) while hiking the Anhinga Trail.The Everglades is one of the few places on Earth where freshwater all

10、igators and saltwater crocodiles live in the same area.Visitors using airboats are likely to see large groups of birds.Some visitors might enjoy riding bicycles through Shark Valley. Others may want to move slowly through the water where they can see insects and wildlife closely.According to experts

11、,changes to the Everglades are becoming a danger to several different kinds of wildlife.They say it is a result of actions the US government began more than 50 years ago, and settlers began even earlier.文章大意:本文是一篇说明文。主要介绍了作为世界文化遗产之一,位于美国佛罗里达州的大沼泽地国家公园。1What does the first paragraph mainly tell us?_C

12、_AFlorida is famous for its wetlands.BThe US has three important national parks.CEverglades National Park is of great value.DEverglades National Park is popular with visitors.解析:主旨大意题。在第一段中作者从多个角度来突出大沼泽地国家公园的重要性,即强调它的价值所在。故选C。2How does the author describe the richness of wildness in the park?_A_ABy

13、listing figures.BBy personally experiencing it.CBy making a comparison.DBy carrying out research.解析:细节理解题。根据第三段中提到的“more than 350 bird species” “300 species of fresh and saltwater fish”和“40 species of mammals (哺乳动物)”可知,作者通过列举数据来描述大沼泽地国家公园野生动物的丰富性。故选A。3What can we know from the passage?_D_AIn fact Ev

14、erglades National Park is a big island.BVisitors are not allowed to stay in the water in the park.CPresident Harry Truman first suggested setting up the park.DThe park is among the few places where freshwater alligators and saltwater crocodiles live together.解析:细节理解题。根据倒数第二段的第三句可知,大沼泽地国家公园是为数不多的淡水短吻

15、鳄和咸水鳄鱼居住在一起的地方。故选D。4What would be further discussed if the passage is continued?_B_AWhat the government has done to protect the park.BHow the parks environment was badly changed.CWhat readers can do to help to save the wetlands.DHow important endangered wildlife is to the world.解析:预测推断题。根据最后一段的内容及关键

16、词“changes”和“a result of actions”可知,如果文章继续下去,会进一步地讨论公园的环境是怎样恶化的。故选B。.完形填空Disneyland opened on July 17 and is _1.B_ one hour south of Los Angeles, California.You may get there by air or by bus.Disneyland attracts most of its visitors from _2.D_.So avoid weekends and school vacations to get the _3.A_ w

17、aits.The period before or after Christmas Day is the busiest of the year, with the park often holding more extra guests each day.Whenever you visit, _4.C_ earlyabout an hour _5.D_ the opening timeto get the popular attractions before crowds _6.B_.Disneyland also sells tickets online, but does not al

18、low you to _7.D_ them at home.So youll have to order far enough _8.A_ for them to arrive by mail.Tickets _9.D_ also be available through your local auto club, Disney Store or your school or work office.Space Mountain _10.B_ in early July, 2005 after a two-year rehab (修复) to rebuild the track and imp

19、rove show _11.D_.If you are travelling with little kids, youll want to visit Fantasyland first in the morning, _12.C_ several popular kids rides in that area, especially Dumbo and Peter Pan, have low capacities (容量) and build long _13.B_ early in the day._14.A_,head west to Adventureland and New Orl

20、eans Square _15.D_ the park opens, visiting the Indiana Jones Adventure and Splash Mountain, and coming back to the Haunted Mansion and Pirates of the Caribbean.文章大意:本文为说明文。文章主要介绍了迪士尼乐园的最佳游览时间、购票方式以及景点参观顺序等。1A.limitedBlocatedCcircledDexpanded解析:此处是关于迪士尼乐园的位置south of Los Angeles。limited意为“有限”;located

21、意为“位于”;circled意为“包围”;expanded意为“扩大”。2A.villagersBforeignersCstudentsDlocals解析:根据下文提到回避周末或者学校放假时间可推断,来访者不可能只是村民或者学生,故排除A、C两项;从原文中看不出来访者都是外国人,所以不能选B。所以当地人来玩的可能性最大,选D项。3A.shortestBbusiestClongestDbiggest解析:周末和学校假期游客多,等候的时间肯定要长,而这里特别指出了要回避这两个时间,为的是等候的时间短一些。4A.leaveBplanCarriveDbook解析:该部分提示游客来访时尽量来得早点儿,避

22、免在好景点发生游客拥挤现象。leave意为“离开”;plan意为“计划”;book意为“预定”,都不符合句意,故排除A、B、D三项。5A.afterBuntilCpastDbefore解析:该题逻辑性强,为了避开拥挤的时间段,有足够的时间自己游玩,应该提前一个小时到达,故选before。6A.avoidBbuildCbreakDcombine解析:提前一小时到达游乐园,是为了避免在最受欢迎的景点遇到拥挤。before crowds build意为“在游客扎堆现象形成前”。avoid意为“回避”;break意为“破裂”;combine意为“结合;使联合”。均与句子意思不符,也不符合前面的逻辑。7

23、A.reserveBkeepCcopyDprint解析:这里指迪士尼乐园有网上售票,为了防止做假,应该是不允许游客在自己家里打印。reserve意为“储备”;keep意为“保存”;copy意为“复制”;print意为“打印”。故选D。8A.in advanceBin caseCin orderDin turn解析:订好的票需要邮寄给你,这需要一定的时间,所以要尽可能提前(in advance)预订。in case意为“万一”;in order意为“有条理”;in turn意为“轮流”,三项均不合句意。9A.ought toBmustCwillDmay解析:此处需要一个情态动词,意思吻合最关键,

24、这里表示除了网上购票外,还“可以”通过其他途径购票,所以选may最合适。ought to意为“应该”;must意为“必须”;will意为“将要”,都不符合句子要求。10A.openedBreopenedCclosedDreduced解析:根据下文“经过两年维修和重建”来看,此处需要“重新营业”这个意思,故用reopened。11A.possibilitiesBchangesCdevelopmentsDeffects解析:possibility意为“可能性”;change意为“变化”;development意为“进展;发展”,三个单词在和show搭配时均不能体现维修的目的。此处谈Space Mo

25、untain维修两年的目的是为了提升show effects“展览的效果,”即它的可参观性。12A.whenBsinceCasDbecause of解析:此处建议带小朋友的游客尽量在早晨去Fantasyland,后面是提出该建议的理由,因为是比较明显的理由,所以用as。because of不能接句子,when引导时间状语从句,since表示原因时,原因应是对方已知的,通常意为“既然”,位于句首。13A.rowsBwaitsCplacesDpassages解析:此处指这个景点客容量较小,很容易出现游客扎堆现象,这样就很可能会等很长时间,所以用wait(名词,表示“等待的时间”)。14A.If n

26、otBIn a wordCAs a resultDWhats more解析:此处需要一承上启下的转折,if not意为“如果不”,指如果不参观前面的景点,那么就。其他选项起不到此作用,in a word意为“总而言之”;as a result意为“结果”;whats more意为“而且”。15A.whereBthatChowDwhen解析:where引导地点状语从句;how一般表方式;that无实际意义,只起连接作用。这里是时间状语从句,在刚开门时,直奔Adventureland and New Orleans Square。.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确

27、形式。Yangshuo,ChinaIt was raining lightly when I _1.arrived_(arrive) in Yangshuo just before dawn.But I didnt care.A few hours _2.before_,Id been at home in Hong Kong,with _3.its_(it) choking smog.Here,the air was clean and fresh,even with the rain.Id skipped nearby Guilin,a dream place for tourists s

28、eeking the limestone mountain tops and dark waters of the Li River _4.that/which_ are pictured by artists in so many Chinese _5.paintings_(painting)Instead,Id headed straight for Yangshuo.For those who fly to Guilin,its only an hour away _6.by_car and offers all the scenery of the better-known city.

29、Yangshuo _7.is_(be) really beautiful.A study of travelers _8.conducted_(conduct) by the website TripAdvisor names Yangshuo as one of the top 10 destinations in the world.And the town is fast becoming a popular weekend destination for people in Asia.Abercrombie & Kent,a travel company in Hong Kong,sa

30、ys it _9.regularly_(regular) arranges quick getaways here for people _10.living_(live) in Shanghai and Hong Kong.文章大意:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者到阳朔游玩的经历和感受。解析:1考查动词的时态。句意:就在天亮之前我到了阳朔,天下着小雨。根据前后句时态可知用一般过去时。2考查副词。句意:几个小时前,我还在香港的家里。注意不可以用ago。3考查物主代词。句意:带着窒息的烟雾。后面为名词,故用its。4考查定语从句。句意:漓江山水被许多艺术家所绘。先行词mountain tops and dark waters,在从句中作主语。5考查名词的数。句意:在如此多的中国绘画中。painting为可数名词,注意用复数形式。6考查介词。句意:乘汽车只需要1个小时。by car乘汽车。7考查动词的时态。句意:阳朔真的很漂亮。这里用一般现在时。8考查非谓语动词。句意:一项网站所进行的调查。过去分词作后置定语,表示被动关系。9考查副词。句意:定期为人们安排来这里的快速出游。用副词修饰动词。10考查非谓语动词。句意:住在上海和香港的人们。现在分词作后置定语。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 幼儿园

网站客服QQ:123456
免费在线备课命题出卷组卷网版权所有
经营许可证编号:京ICP备12026657号-3